Turnausuutisia

Nyt myös sunnuntain otteluohjelmat julkaistu!

Lauantain otteluohjelma julkaistu!

Ilmoittautuminen on päättynyt ja otteluohjelmia tehdään parhaillaan. P11 kilpasarja laajennetaan niin saamme kaikki halukkaat mukaan turnaukseen! :)

Lauantain 8v8 sarjoista on täynnä jo 3/4.

Saamme lauritsalaan vieraita Tampereelta, Espoosta, Porvoosta, Savonlinnasta Kotkasta ja Haminasta. Hienoa! Tervetuloa kaikille tasapuolisesti!

Lauantain 8v8 sarjat täyttyvät kovaa vauhtia! :)

Ilmoittautuminen auki, tervetuloa!

Joukkuetta tukemassa

Turnaus uutisia

29.4.2018:
Kiitokset kaikille turnausjoukkueille sekä muuten mukana olleille! Turnaus vaikutti kaikinpuolin onnistuneelta ja kentillä nähtiin paljon tiukkoja tilanteita sekä suuria tunteita, ja sehän se on tämän jutun suola! :)

27.4.2018:
Huomenna se alkaa! Aloituspotkut kahdella kentällä huomenna klo 9.00. Tervetuloa!

13.4.2018:
Sunnuntain otteluohjelmat ovat nyt myös valmistuneet, linkit otteluohjelmiin löytyy sivun keskivaiheilta.

5.4.2018:
Ilmoittautuminen turnaukseen on saatu päätökseen ja lauritsalassa huhtikuun lopussa nähdään yhteensä 47 joukkuetta. Lauantain otteluohjelmat ovat jo julkaistu ja sunnuntain ohjelmia tehdään parhaillaan.

31.3.2018:
P9 ikäluokan osalta ilmoittautumisaikaa jatkettu parilla päivällä, ilmoittautuminen loppuu lopullisesti 3.4!

25.3.2018:
P9 ikäluokassa on vielä hyvin tilaa, tervetuloa! :)

14.3.2018: Lauantain 8v8 sarjojen otteluohjelmat ovat jo työn alla, viime hetkillä vielä Lahden kuusysi kahdella joukkueella P10 ikäluokkaan mukaan. Sunnuntain P9-P7 sarjoissakin liikehdintää mm. FCF Vyborg P9 ja P8 ikäluokkiin mukaan.

3.3.2018:
Lauantain 8v8 sarjat tulivat täyteen ja sunnuntaillekkin on alkanut ilmoittautumisia tipahtelemaan. Vielä on hyvin tilaa P9-P7 ikäluokissa!

6.2.2018:
Palloliiton puheenjohtajan turnaus terveiset

Turnaus tervehdys

4.2.2018:
8v8 sarjat yhtä joukkuetta vaille täynnä. P9-P7 sarjoissa vielä hyvin tilaa!

Joukkuetta tukemassa


Nordkalk

Kuljetusliike Nikkilä


Tilausliikenne Hänninen


Torppari

Perjantain illan helmi Lauritsalassa: LAUTP-HJK P12 Etelä-Länsiliigaa

Lappeenranta 7.8.2019

P12 Etelä-Länsi liigan kahdella vierasvoitolla aloittanut LAUTP saa ensimmäisessä kotipelissään Lauritsalassa tulevana perjantaina 9.8.2019 klo 18.00 alkaen vastaansa erittäin kovan HJK:n.

HJK on niittänyt mainetta ja kunniaa mm. viime viikonloppuna voittaen Brönby Elite Cupin Tanskassa jossa se kaatoi muuan Leeds Unitedin finaalissa 5-1.

LAUTP:n valmentaja Saku Puhakainen kuvailee tulevaa peliä näin:

" Nyt on kaikilla jalkapallon ystävillä loistava tilaisuus tulla seuraamaan Suomen huippujoukkueen peliesitystä lauritsalassa. HJK on ollut aivan suvereeni joukkue Suomessa tässä ikäluokassa voittaen myös useita ulkomaisia turnauksia. Kentällä tulee perjantaina pelaamaan sellaisia pelaajan alkuja joista varmasti kuullaan tulevaisuudessa."

Voidaankin siis varmuudella todeta että perjantaina Lauritsalan nurmen "hornankattilassa" tullaan näkemään todellinen trilleri kun nämä kaksi ikäluokkansa kovinta kohtaa! :)

Lauritsalaan odotetaan runsaslukuista yleisöä seuraamaan kello 18.00 alkavaa jännitysnäytelmää joten tulethan ajoissa varaamaan paikkasi katsomossa!

P12 ELL sarjan otteluohjelmat ja tulokset löydät tästä linkistä