Turnausuutisia

Nyt myös sunnuntain otteluohjelmat julkaistu!

Lauantain otteluohjelma julkaistu!

Ilmoittautuminen on päättynyt ja otteluohjelmia tehdään parhaillaan. P11 kilpasarja laajennetaan niin saamme kaikki halukkaat mukaan turnaukseen! :)

Lauantain 8v8 sarjoista on täynnä jo 3/4.

Saamme lauritsalaan vieraita Tampereelta, Espoosta, Porvoosta, Savonlinnasta Kotkasta ja Haminasta. Hienoa! Tervetuloa kaikille tasapuolisesti!

Lauantain 8v8 sarjat täyttyvät kovaa vauhtia! :)

Ilmoittautuminen auki, tervetuloa!

Joukkuetta tukemassa

Joukkuetta tukemassa

Turnaus uutisia

29.4.2018:
Kiitokset kaikille turnausjoukkueille sekä muuten mukana olleille! Turnaus vaikutti kaikinpuolin onnistuneelta ja kentillä nähtiin paljon tiukkoja tilanteita sekä suuria tunteita, ja sehän se on tämän jutun suola! :)

27.4.2018:
Huomenna se alkaa! Aloituspotkut kahdella kentällä huomenna klo 9.00. Tervetuloa!

13.4.2018:
Sunnuntain otteluohjelmat ovat nyt myös valmistuneet, linkit otteluohjelmiin löytyy sivun keskivaiheilta.

5.4.2018:
Ilmoittautuminen turnaukseen on saatu päätökseen ja lauritsalassa huhtikuun lopussa nähdään yhteensä 47 joukkuetta. Lauantain otteluohjelmat ovat jo julkaistu ja sunnuntain ohjelmia tehdään parhaillaan.

31.3.2018:
P9 ikäluokan osalta ilmoittautumisaikaa jatkettu parilla päivällä, ilmoittautuminen loppuu lopullisesti 3.4!

25.3.2018:
P9 ikäluokassa on vielä hyvin tilaa, tervetuloa! :)

14.3.2018: Lauantain 8v8 sarjojen otteluohjelmat ovat jo työn alla, viime hetkillä vielä Lahden kuusysi kahdella joukkueella P10 ikäluokkaan mukaan. Sunnuntain P9-P7 sarjoissakin liikehdintää mm. FCF Vyborg P9 ja P8 ikäluokkiin mukaan.

3.3.2018:
Lauantain 8v8 sarjat tulivat täyteen ja sunnuntaillekkin on alkanut ilmoittautumisia tipahtelemaan. Vielä on hyvin tilaa P9-P7 ikäluokissa!

6.2.2018:
Palloliiton puheenjohtajan turnaus terveiset

Turnaus tervehdys

4.2.2018:
8v8 sarjat yhtä joukkuetta vaille täynnä. P9-P7 sarjoissa vielä hyvin tilaa!

Joukkuetta tukemassa


Nordkalk

Kuljetusliike Nikkilä


Tilausliikenne Hänninen


Torppari

LAUTP:n joukkueilla hienoja suorituksia Helsinki Cupissa

Lappeenranta 15.7.2018

LAUTP osallistui junnujalkapallon suurtapahtumaan Helsinki Cupiin kaikkiaan yhdeksällä joukkueella.

Turnaus onnistui LAUTP:n joukkueilta erinomaisesti. Hyvien pelin lisäksi joukkueet saivat kokea Helsinki Cupin riemukasta jalkapallotunnelmaa.

Parhaiten LAUTP:n joukkueista menestyi P10 Elite-sarjassa pelannut LAUTP. Joukkue pelasi hienon turnauksen yltäen aina puolivälieriin saakka eli kahdeksan parhaan joukkueen joukkoon koko turnauksessa.

Myös P11 Elite-sarjassa LAUTP eteni jatkopeleihin ja antoi kenties tiukimman vastuksen turnauksen voittaneelle HJK:lle.

P12 Elite-sarjassa LAUTP eteni myös A-Finaaleihin, mutta joutui taipumaan jatkopelissään Latvialaiselle SK Babitelle rp-kilpailun jälkeen.

Myös LAUTP P10 Sininen ylitti odotukset ja selvisi P10 sarjan yleislohkoista aina A-Finaaleihin saakka.

P9 joukkue pelasi P10 yleisessä sarjassa tasaisia pelejä vuotta vanhempia vastaan ja sai arvokasta kokemusta P10 sarjan peleistä.

P12 Valkoinen selvitti tiensä aina C-Finaalien loppuotteluun asti ja P11 Sininenkin esitti lupaavia otteita P11 yleisessä sarjassa.

Seuran nuorempina turnauksessa esiintyivät P8 ikäluokan kaksi LAUTP:n joukkuetta, jotka saivat tärkeää kokemusta ison turnauksen peleistä.

Turnauksen päättyessä kaikista joukkueista, pelaajista, valmentajista ja taustoista välittyi tunnelma, että hauskaa oli ja tänne tullaan ensi vuonna uudestaan.