Joukkuetta tukemassa

Joukkuetta tukemassa


Etteplan

Turnaus uutisia6.2.2018:
Palloliiton puheenjohtajan turnaus terveiset

Turnaus tervehdys

4.2.2018:
8v8 sarjat yhtä joukkuetta vaille täynnä. P9-P7 sarjoissa vielä hyvin tilaa!

Joukkuetta tukemassa

Joukkuetta tukemassa


Nordkalk

Kuljetusliike Nikkilä


Tilausliikenne Hänninen


Torppari

Taito- ja kykykoulut 2017–18

Tiedustelut: valmennuspäällikkö Jyri Puhakainen 044 0653947, jyri.puhakainen@lautp.net

Kyky/taitokoulut ja muut harkat (mv-harkat, päiväharkat, aamuharkat)

Tiedot UUSISTA taito-ja kykykoulujen ryhmistä ja ajoista alapuolella

HUOM tärkeä tiedotusasia: pelaajat/vanhemmat tällä sivulla ilmoitetaan, jos taito/kykykoulujen aikatauluihin tulee muutoksia (esim taitokoulun harkkavuoro peruuntuu, taitokoulu siirtyy toiselle päivälle jne.) Sivua kannattaa seurata säännöllisesti, jotta pelaaja on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Muutoksista tiedotetaan ainoastaan tällä sivulla !

Kyky/taitokoulujen talvikauden ryhmät ja jatko-ohjelma:

kaikilla taitokouluryhmillä on 12-14 harjoitusta talvikauden jaksolla

P8 taitokoulu: (kutsutut pelaajat) alkoi ti 21.11. HUOM Seuraavat harkat ti 20.2 klo 16-17 Lsalan koulun sali Harjoitusaika pääsääntöisesti ti 19.12 -20.2 ti klo 16-17 Lsalan koulun sali.  

P9 taitokoulu: alkoi ke 22.11. Harjoitusaika pääsääntöisesti 20.12-28.3 ti 16-17 Lauritsalan koulun sali. Seuraavat harkat  ti 20.2 klo 16-17 Lsalan koulun sali

P10 taitokoulu: alkoi ti 21.11. HUOM! Seraavat harkat ke 21.2 klo 16.00-17.00 Lsalan koulun sali.

Maalivahtiharkat  hiihtolomatauolla, mv harkat jatkuu to 8.3 klo 18-19 Lsalan koulun sali

Yläkoululaisten akatemia-ryhmän aamuharkat:

HUOM! aamuharkoissa talvitauko ! (ei harkkoja 15.2, 22.2, 1.3) Harkat jatkuvat to 8.3 klo 8-9 Lauritsalan koulu, sisäliikuntavarustus

.LAUTP:n Kyky- ja taitokoulut

Tästä on kysymys 
Monissa seuroissa tarjotaan joukkueiden perustoiminnan lisäksi myös erikoisharjoittelua. Kyky- ja taitokoulutoiminnan avulla tarjotaan innokkaille ja lupaaville pelaajille mahdollisuutta lisäharjoitteluun. LAUTP:n kyky- ja taitokoulussa päätavoitteena on pelaajan henkilökohtaisten taitojen kehittäminen ja vahvistaminen. 
Koulut toteutetaan kerran viikossa seuran valmennuspäällikön ohjauksessa. Kykykouluvalmennuksessa ovat mukana myös ikäluokan vastuuvalmentaja, jotka yhdessä seuran valmennuspäällikön kanssa vastaavat harjoittelusta.

Kyky- ja taitokoulun pelaajien ryhmät ja valinnat

Pelaajat joko kutsutaan kutsutaan taito/kykykouluihin tai taitokoulut ovat avoimia kaikille. Kyky- ja taitokoulutoiminnasta seurassa vastaa valmennuspäällikkö. Hän kutsuu ryhmiin kyky- ja taitokouluikäiset pelaajat keskusteltuaan mahdollisista pelaajista ikäluokan vastuuvalmentajan kanssa. Ryhmiin voidaan ottaa myös kesken lukukauden mukaan uusia pelaajia.

Muutokset
Pyrkimyksenä on pitää kyky- taitokoulua säännöllisesti samoina päivinä ja aikoina. Harjoituspaikkojen/vuorojen vaihtumisesta sekä muutoksista ilmoitetaan pelaajille tällä taitokoulusivulla.

Maksut
Osallistumismaksu kykykoulun ja Taitokoulun harjotusjaksolta 50 e puolen vuoden jakso. Maksu sisältää ryhmän harjoitukset. Seuran sihteeri laskuttaa maksun osallistuvalta pelaajalta. 

Tiedustelut
Lisää tietoa kyky- ja taitokouluista saa seuran valmennuspäälliköltä. 
Jyri Puhakainen 044 065 3947, jyri.puhakainen@lautp.net