Turnausuutisia

Nyt myös sunnuntain otteluohjelmat julkaistu!

Lauantain otteluohjelma julkaistu!

Ilmoittautuminen on päättynyt ja otteluohjelmia tehdään parhaillaan. P11 kilpasarja laajennetaan niin saamme kaikki halukkaat mukaan turnaukseen! :)

Lauantain 8v8 sarjoista on täynnä jo 3/4.

Saamme lauritsalaan vieraita Tampereelta, Espoosta, Porvoosta, Savonlinnasta Kotkasta ja Haminasta. Hienoa! Tervetuloa kaikille tasapuolisesti!

Lauantain 8v8 sarjat täyttyvät kovaa vauhtia! :)

Ilmoittautuminen auki, tervetuloa!

Joukkuetta tukemassa

Joukkuetta tukemassa

Turnaus uutisia

29.4.2018:
Kiitokset kaikille turnausjoukkueille sekä muuten mukana olleille! Turnaus vaikutti kaikinpuolin onnistuneelta ja kentillä nähtiin paljon tiukkoja tilanteita sekä suuria tunteita, ja sehän se on tämän jutun suola! :)

27.4.2018:
Huomenna se alkaa! Aloituspotkut kahdella kentällä huomenna klo 9.00. Tervetuloa!

13.4.2018:
Sunnuntain otteluohjelmat ovat nyt myös valmistuneet, linkit otteluohjelmiin löytyy sivun keskivaiheilta.

5.4.2018:
Ilmoittautuminen turnaukseen on saatu päätökseen ja lauritsalassa huhtikuun lopussa nähdään yhteensä 47 joukkuetta. Lauantain otteluohjelmat ovat jo julkaistu ja sunnuntain ohjelmia tehdään parhaillaan.

31.3.2018:
P9 ikäluokan osalta ilmoittautumisaikaa jatkettu parilla päivällä, ilmoittautuminen loppuu lopullisesti 3.4!

25.3.2018:
P9 ikäluokassa on vielä hyvin tilaa, tervetuloa! :)

14.3.2018: Lauantain 8v8 sarjojen otteluohjelmat ovat jo työn alla, viime hetkillä vielä Lahden kuusysi kahdella joukkueella P10 ikäluokkaan mukaan. Sunnuntain P9-P7 sarjoissakin liikehdintää mm. FCF Vyborg P9 ja P8 ikäluokkiin mukaan.

3.3.2018:
Lauantain 8v8 sarjat tulivat täyteen ja sunnuntaillekkin on alkanut ilmoittautumisia tipahtelemaan. Vielä on hyvin tilaa P9-P7 ikäluokissa!

6.2.2018:
Palloliiton puheenjohtajan turnaus terveiset

Turnaus tervehdys

4.2.2018:
8v8 sarjat yhtä joukkuetta vaille täynnä. P9-P7 sarjoissa vielä hyvin tilaa!

Joukkuetta tukemassa


Nordkalk

Kuljetusliike Nikkilä


Tilausliikenne Hänninen


Torppari

Taito- ja kykykoulut


Tiedustelut: valmennuspäällikkö Jyri Puhakainen 044 0653947, jyri.puhakainen@lautp.net

Kyky/taitokoulut ja muut harkat (mv-harkat, päiväharkat, aamuharkat)

Tiedot taito-ja kykykoulujen ryhmistä ja ajoista alapuolella

HUOM tärkeä tiedotusasia: pelaajat/vanhemmat tällä sivulla ilmoitetaan, jos taito/kykykoulujen aikatauluihin tulee muutoksia (esim taitokoulun harkkavuoro peruuntuu, taitokoulu siirtyy toiselle päivälle jne.) Sivua kannattaa seurata säännöllisesti, jotta pelaaja on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Muutoksista tiedotetaan ainoastaan tällä sivulla !

Kyky/taitokoulujen kesäkauden ohjelma ja ryhmät:

 

TAITOKOULU JATKUU KAIKILLA RYHMILLÄ MA 28.10 KLO 18.15-19.30 LAURITSALAN TEKONURMELLA

Viikoilla 41-42 ei maalivahtiharkkoja. Jatkosta ilmoitetaan myöhemmin.


 

LAUTP:n Kyky- ja taitokoulut

Tästä on kysymys 
Monissa seuroissa tarjotaan joukkueiden perustoiminnan lisäksi myös erikoisharjoittelua. Kyky- ja taitokoulutoiminnan avulla tarjotaan innokkaille ja lupaaville pelaajille mahdollisuutta lisäharjoitteluun. LAUTP:n kyky- ja taitokoulussa päätavoitteena on pelaajan henkilökohtaisten taitojen kehittäminen ja vahvistaminen. 
Koulut toteutetaan kerran viikossa seuran valmennuspäällikön ohjauksessa. Kykykouluvalmennuksessa ovat mukana myös ikäluokan vastuuvalmentaja, jotka yhdessä seuran valmennuspäällikön kanssa vastaavat harjoittelusta.

Kyky- ja taitokoulun pelaajien ryhmät ja valinnat

Pelaajat joko kutsutaan kutsutaan taito/kykykouluihin tai taitokoulut ovat avoimia kaikille. Kyky- ja taitokoulutoiminnasta seurassa vastaa valmennuspäällikkö. Hän kutsuu ryhmiin kyky- ja taitokouluikäiset pelaajat keskusteltuaan mahdollisista pelaajista ikäluokan vastuuvalmentajan kanssa. Ryhmiin voidaan ottaa myös kesken lukukauden mukaan uusia pelaajia.

Muutokset
Pyrkimyksenä on pitää kyky- taitokoulua säännöllisesti samoina päivinä ja aikoina. Harjoituspaikkojen/vuorojen vaihtumisesta sekä muutoksista ilmoitetaan pelaajille tällä taitokoulusivulla.

Maksut
Osallistumismaksu kykykoulun ja Taitokoulun harjotusjaksolta tiedotetaan erikseen jakson osalta. Maksu sisältää ryhmän harjoitukset. Seuran sihteeri laskuttaa maksun osallistuvalta pelaajalta. 

Tiedustelut
Lisää tietoa kyky- ja taitokouluista saa seuran valmennuspäälliköltä. 
Jyri Puhakainen 044 065 3947, jyri.puhakainen@lautp.net