Turnausuutisia

Nyt myös sunnuntain otteluohjelmat julkaistu!

Lauantain otteluohjelma julkaistu!

Ilmoittautuminen on päättynyt ja otteluohjelmia tehdään parhaillaan. P11 kilpasarja laajennetaan niin saamme kaikki halukkaat mukaan turnaukseen! :)

Lauantain 8v8 sarjoista on täynnä jo 3/4.

Saamme lauritsalaan vieraita Tampereelta, Espoosta, Porvoosta, Savonlinnasta Kotkasta ja Haminasta. Hienoa! Tervetuloa kaikille tasapuolisesti!

Lauantain 8v8 sarjat täyttyvät kovaa vauhtia! :)

Ilmoittautuminen auki, tervetuloa!

Joukkuetta tukemassa

Joukkuetta tukemassa

Turnaus uutisia

29.4.2018:
Kiitokset kaikille turnausjoukkueille sekä muuten mukana olleille! Turnaus vaikutti kaikinpuolin onnistuneelta ja kentillä nähtiin paljon tiukkoja tilanteita sekä suuria tunteita, ja sehän se on tämän jutun suola! :)

27.4.2018:
Huomenna se alkaa! Aloituspotkut kahdella kentällä huomenna klo 9.00. Tervetuloa!

13.4.2018:
Sunnuntain otteluohjelmat ovat nyt myös valmistuneet, linkit otteluohjelmiin löytyy sivun keskivaiheilta.

5.4.2018:
Ilmoittautuminen turnaukseen on saatu päätökseen ja lauritsalassa huhtikuun lopussa nähdään yhteensä 47 joukkuetta. Lauantain otteluohjelmat ovat jo julkaistu ja sunnuntain ohjelmia tehdään parhaillaan.

31.3.2018:
P9 ikäluokan osalta ilmoittautumisaikaa jatkettu parilla päivällä, ilmoittautuminen loppuu lopullisesti 3.4!

25.3.2018:
P9 ikäluokassa on vielä hyvin tilaa, tervetuloa! :)

14.3.2018: Lauantain 8v8 sarjojen otteluohjelmat ovat jo työn alla, viime hetkillä vielä Lahden kuusysi kahdella joukkueella P10 ikäluokkaan mukaan. Sunnuntain P9-P7 sarjoissakin liikehdintää mm. FCF Vyborg P9 ja P8 ikäluokkiin mukaan.

3.3.2018:
Lauantain 8v8 sarjat tulivat täyteen ja sunnuntaillekkin on alkanut ilmoittautumisia tipahtelemaan. Vielä on hyvin tilaa P9-P7 ikäluokissa!

6.2.2018:
Palloliiton puheenjohtajan turnaus terveiset

Turnaus tervehdys

4.2.2018:
8v8 sarjat yhtä joukkuetta vaille täynnä. P9-P7 sarjoissa vielä hyvin tilaa!

Joukkuetta tukemassa


Nordkalk

Kuljetusliike Nikkilä


Tilausliikenne Hänninen


Torppari

T9-tytöt: 2010-2011 syntyneet

Aina on hyvä aika aloittaa jalkapalloharrastus tyttöjen omassa joukkueessa. Joukkue harjoittelee talvikaudella 2 kertaa viikossa ja kesäkaudella harjoittelee/pelaa 2-3 kertaa viikossa. Muutaman kerran voi tulla kokeilemaan maksutta. Valmentajalta lisätietoa, yhteystiedot alla.

Kaudella 2019 T9-tytöt osallistuvat erilaisiin turnauksiin. Meidän kanssa on helppo aloittaa harrastus, kaikki ovat tervetulleita iloiseen porukkaamme.

Joukkueen harjoitukset ja pelit

Joukkueella on käytössä nimenhuuto.com, jossa ilmoittaudutaan harjoituksiin, peleihin ja tapahtumiin. Käythän ilmoittamassa pelaajan tuleviin tapahtumiin. Tämä helpottaa valmentajien ja joukkueenjohtajan työtä tapahtumien suunnittelussa.

Nimenhuutoon pääset linkistä: https://lautpt-9.nimenhuuto.com/


Joukkueessa pelaavat:

Kausi 2018-2019:

Edith Fri, Aila Hanhimäki, Alisa Hämäläinen, Aino Kuokkanen, Eevi Launipuro, Nelli Markkanen, Alma Niiva, Seela Plathán, Viivi Pylkkönen, Ada Rastas, Elsa Roiha, Pinja Rossi, Anastasia Suleymanova ja Saana Vilkki.

Lautp_T9.jpg


Yhteystiedot:

Vastuuvalmentaja: Max Lappalainen, max.lappalainen@gmail.com, 044 275 9433

Valmentaja: Kai Lappalainen

Joukkueenjohtaja: Pauliina Fri, pauliina.fri@gmail.com

Joukkueella on käytössä oma WhatsApp-ryhmä, jossa saa ajankohtaista tietoa joukkueen toiminnasta ja voi kommunikoida valmentajan, joukkueenjohtajan sekä vanhempien kanssa. Halutessasi liittyä ryhmään, ota yhteys joukkueenjohtajaan sähköpostitse.