Turnausuutisia

Nyt myös sunnuntain otteluohjelmat julkaistu!

Lauantain otteluohjelma julkaistu!

Ilmoittautuminen on päättynyt ja otteluohjelmia tehdään parhaillaan. P11 kilpasarja laajennetaan niin saamme kaikki halukkaat mukaan turnaukseen! :)

Lauantain 8v8 sarjoista on täynnä jo 3/4.

Saamme lauritsalaan vieraita Tampereelta, Espoosta, Porvoosta, Savonlinnasta Kotkasta ja Haminasta. Hienoa! Tervetuloa kaikille tasapuolisesti!

Lauantain 8v8 sarjat täyttyvät kovaa vauhtia! :)

Ilmoittautuminen auki, tervetuloa!

Joukkuetta tukemassa

Joukkuetta tukemassa

Turnaus uutisia

29.4.2018:
Kiitokset kaikille turnausjoukkueille sekä muuten mukana olleille! Turnaus vaikutti kaikinpuolin onnistuneelta ja kentillä nähtiin paljon tiukkoja tilanteita sekä suuria tunteita, ja sehän se on tämän jutun suola! :)

27.4.2018:
Huomenna se alkaa! Aloituspotkut kahdella kentällä huomenna klo 9.00. Tervetuloa!

13.4.2018:
Sunnuntain otteluohjelmat ovat nyt myös valmistuneet, linkit otteluohjelmiin löytyy sivun keskivaiheilta.

5.4.2018:
Ilmoittautuminen turnaukseen on saatu päätökseen ja lauritsalassa huhtikuun lopussa nähdään yhteensä 47 joukkuetta. Lauantain otteluohjelmat ovat jo julkaistu ja sunnuntain ohjelmia tehdään parhaillaan.

31.3.2018:
P9 ikäluokan osalta ilmoittautumisaikaa jatkettu parilla päivällä, ilmoittautuminen loppuu lopullisesti 3.4!

25.3.2018:
P9 ikäluokassa on vielä hyvin tilaa, tervetuloa! :)

14.3.2018: Lauantain 8v8 sarjojen otteluohjelmat ovat jo työn alla, viime hetkillä vielä Lahden kuusysi kahdella joukkueella P10 ikäluokkaan mukaan. Sunnuntain P9-P7 sarjoissakin liikehdintää mm. FCF Vyborg P9 ja P8 ikäluokkiin mukaan.

3.3.2018:
Lauantain 8v8 sarjat tulivat täyteen ja sunnuntaillekkin on alkanut ilmoittautumisia tipahtelemaan. Vielä on hyvin tilaa P9-P7 ikäluokissa!

6.2.2018:
Palloliiton puheenjohtajan turnaus terveiset

Turnaus tervehdys

4.2.2018:
8v8 sarjat yhtä joukkuetta vaille täynnä. P9-P7 sarjoissa vielä hyvin tilaa!

Joukkuetta tukemassa


Nordkalk

Kuljetusliike Nikkilä


Tilausliikenne Hänninen


Torppari

T9-tytöt: 2010-2011 syntyneet

Aina on hyvä aika aloittaa jalkapalloharrastus tyttöjen omassa joukkueessa. Meidän kanssa on helppo aloittaa harrastus, kaikki ovat tervetulleita iloiseen porukkaamme. Pari kertaa voi tulla kokeilemaan maksutta. Jos haluat tulla kokeilemaan, ota yhteys joukkueenjohtajaan sähköpostitse. Yhteystiedot ovat tämän sivun alalaidassa.

Joukkueen harjoitukset ja pelit

Joukkue harjoittelee talvikaudella kaksi kertaa viikossa ja kesäkaudella harjoittelee/pelaa 2-3 kertaa viikossa. Kaudella 2019 T9-tytöt osallistuvat Etelä-Karjalan korttelijalkapalloon sekä erilaisiin turnauksiin. 

Joukkueella on käytössä nimenhuuto.com, jossa ilmoittaudutaan harjoituksiin, peleihin ja tapahtumiin. Joukkueenjohtaja lisää uudet pelaajat Nimenhuutoon.

Joukkueen pelaajien osallistumisesta tai pois jäännistä harkkoihin ja peleihin tulee ilmoittaa hyvissä ajoin Nimenhuutoon. Tämä helpottaa valmentajien ja joukkueenjohtajan työtä tapahtumien suunnittelussa.

Nimenhuutoon pääset linkistä: https://lautpt-9.nimenhuuto.com/


Joukkueessa pelaavat:

Kausi 2018-2019:

Edith Fri, Aila Hanhimäki, Saaga Happonen, Alisa Hämäläinen, Aino Kuokkanen, Eevi Launipuro, Nelli Markkanen, Elsa Mikonsaari, Alma Niiva, Enni Ovaska, Seela Plathán, Viivi Pylkkönen, Ada Rastas, Elsa Roiha, Pinja Rossi, Matilda Savolainen, Anastasia Suleymanova ja Saana Vilkki.

Yhteensä 18 pelaajaa.


Yhteystiedot:

Vastuuvalmentaja: Max Lappalainen, max.lappalainen@gmail.com, 044 275 9433

Joukkueenjohtaja: Pauliina Fri, pauliina.fri@gmail.com

Joukkueella on käytössä oma WhatsApp-ryhmä, jossa saa ajankohtaista tietoa joukkueen toiminnasta ja voi kommunikoida valmentajan, joukkueenjohtajan sekä vanhempien kanssa. Halutessasi liittyä ryhmään, ota yhteys joukkueenjohtajaan sähköpostitse.